A A A

nieuws overzicht

Reizigers geven Avan een ruime voldoende

01-12-2017

Reizigers beoordelen de kwaliteit van Avan met een 7,3. Dat blijkt uit het recent onafhankelijke uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek onder ruim tweeduizend reizigers die regelmatig van Avan gebruik maken. Vooral de rijstijl en de klantvriendelijkheid van de chauffeur, de netheid van het voertuig en het veilige gevoel tijdens de rit scoren hoog. Alleen op klachtafhandeling scoort Avan onvoldoende.


Avanbusje

Het nieuwe vervoersysteem Avan rijdt!

01-09-2016

Vandaag is Avan officieel van start gegaan. Vanmiddag werd het eerste ritje gemaakt door de heer Arthur Boone, voorzitter van het bestuur van de Vervoersorganisatie Regio Arnhem Nijmegen. Hij werd vergezeld door twee medewerkers van Vergadercentrum DROOM! in Elst. Chauffeur Harry reed hen in een gloednieuwe Avan-taxibus van NS-station Arnhem-Zuid naar DROOM! in Elst, waar zij warm werden onthaald.

Jongen naar school in Avan busje

Regio Arnhem Nijmegen kiest voor duurzaam vervoer

21-07-2016

De Vervoersorganisatie Regio Arnhem Nijmegen gaat vanaf 1 september namens 19 gemeenten het vervoer voor bijzondere groepen organiseren, waaronder vervoer in het kader van de WMO, de Jeugdwet, het leerlingenvervoer, kleinschalig OV en maatwerkvervoer in het kader van de Participatiewet.

Chauffeur zet rolstoelpassagier in de riem

Avan is toekomstbestendig

08-07-2016

Afgelopen jaar zijn er vervoerstaken van het Rijk naar gemeenten overgedragen. Om die efficiënt en toekomst bestendig te organiseren, hebben de gemeenten in de regio Arnhem-Nijmegen gekozen voor bundeling van de diverse vervoersvormen in één organisatie.