Avan-vervoer gegund aan drie partijen

Bedrijfsvoeringsorganisatie Doelgroepenvervoer Regio Arnhem Nijmegen (BVO DRAN) heeft in het najaar van 2023 een deel van het doelgroepenvervoer opnieuw aanbesteed. Het betreft één perceel vraagafhankelijk vervoer (Oost) en vier percelen routevervoer (D, J, K en L). Op 15 januari zijn de percelen definitief gegund.

Gegunde partijen

Het vraagafhankelijk vervoer van perceel Oost (inwoners van gemeenten Duiven, Montferland, Westervoort en Zevenaar) is gegund aan Munckhof Taxi B.V.

Het routegebonden vervoer van perceel D (inwoners van gemeenten Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Druten, Heumen, Berg en Dal en Mook en Middelaar) is gegund aan Taxicentrale Witteveen B.V.

Het routegebonden vervoer van de percelen J, K en L (inwoners van Arnhem, Doesburg, Renkum, Rheden en Rozendaal) is  deels gegund aan Munckhof Taxi B.V. (percelen J en L) en deels aan Willemsen de Koning Groep B.V. (perceel K).

De contracten gaan in per 1 augustus 2024 en hebben een totale looptijd van 10 jaren. De BVO DRAN kijkt uit naar de samenwerking.